Tietoa kurssista

Kurssi sopii kaikille, teidän ei tarvitse osata maalata, minä opastan ja autan! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Kurssi on tarkoitettu perheille ja pareille, jotka haluavat maalata taulun omalle seinälleen, mökille tai vaikka mummolaan. Yhteen kurssiin mahtuu ryhmä, jonka koko on 2-5 henkilöä.

Maalauskertoja on yksi tai kaksi. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta suositusikä on 4:stä vuodesta ylöspäin. Kurssi suunnitellaan aina teidän tarpeisiin sopivaksi.

Kurssi on tavoitteellinen, mutta lopputulos on aina arvoitus. Teemme ryhmässä taulun, jossa kaikkien osallistujien kädenjälki on näkyvissä. Teos on abstrakti (ei-esittävä) tai puoli-abstrakti eikä tekijöillä tarvitse olla erityisiä piirustus- tai maalaustaitoja. Kurssin vetäjä avustaa halutessanne ja tarvittaessa vähän myös teoksen valmistuksessa.

Kurssille tuleva perhe tai pari lähettää ennakkotietoa tavoitellusta värimaailmasta sekä maalauksen paikasta jos se on tiedossa.... eli lähetä kuva siitä paikasta mihin taulu halutaan ensisijaisesti sijoittaa. Tämä helpottaa suunnitelman laatimista.

Kurssin aluksi mietimme millaista taulua kohteeseen lähdetään toteuttamaan ja käymme läpi hieman värioppia. Valitsemme tarvittaessa ideointia varten erilaisista suuntaa antavista mallimaalauksista sopivimmat.

Ohjaaja auttaa värien valinnassa, sommittelussa ja väriopissa. Pyrimme tekemään tilaan sopivan teoksen, jossa näkyy tekijöiden oma kädenjälki.

Kurssilla koko perhe saa yhteistä tekemistä ja yhdessäolon on tarkoitus vahvistaa perheyhteisöä ja me-henkeä.

Työ tehdään akryylivärein taulupohjalle. Teoksen voi halutessaan kehystää.

Maalausosuus on arviolta 3-4 tuntia. Lisäksi kurssiin kuuluu 30 minuutin alkuohjaus ja suunnittelu. Tarvittavaan aikaan vaikuttaa moni asia ja siksi aika voi olla myös lyhyempi tai hieman pidempi. Kaikki eivät ole yhtä nopeita tai hitaita ja tarkoitus on saada maalaus valmiiksi ja kokonaisuus mieluisaksi.

Kurssin hinta riippuu halutusta teoksen koosta sekä käytetystä ajasta. Ajat ovat räätälöitävissä.

Esimerkkihinta: 30min alkuohjaus, 3 tuntia maalausta ja 89x116cm teos =  257,90€ / kurssi / perhe

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä.