Tietoa kurssista

Kurssi on tarkoitettu perheille, uusioperheille ja pareille, jotka haluavat maalata taulun omalle seinälleen. Yhteen kurssiin mahtuu perhe tai pari, jonka koko on 2:sta noin 5:een henkilöön.

Kurssi on tavoitteellinen, mutta lopputulos on aina arvoitus. Teemme ryhmässä taulun, jossa kaikkien osallistujien kädenjälki on näkyvissä. Teos on abstrakti (ei-esittävä) tai puoli-abstrakti eikä tekijöillä tarvitse olla erityisiä piirustus- tai maalaustaitoja. Kurssin vetäjä avustaa tarvittaessa vähän myös teoksen valmistuksessa.

Kurssille tuleva perhe tai pari lähettää ennakkotietona tavoitellusta värimaailmasta sekä tietoa maalauksen paikasta eli lähetä kuva siitä paikasta mihin taulu halutaan ensisijaisesti sijoittaa. Tämä helpottaa suunnitelman laatimista.

Kurssin aluksi mietimme millaista taulua kohteeseen lähdetään toteuttamaan ja käymme läpi hieman värioppia. Valitsemme ideointia varten erilaisista suuntaa antavista mallimaalauksista sopivimmat.

Ohjaaja ohjaa maalaamisessa, sommittelussa ja väriopissa. Pyrimme tekemään tilaan sopivan teoksen, jossa näkyy tekijöiden oma kädenjälki.

Kurssilla koko perhe saa yhteistä tekemistä ja yhdessäolon on tarkoitus vahvistaa perheyhteisöä ja me-henkeä. Ketään ei pakoteta tekemään kuin vaikka vain yksi viiva, jolloin teos on kaikkien yhteinen.

Maalaussessioita on kaksi ja ne ovat vaihtoehtoisesti peräkkäisinä päivinä tai erikseen sovittuina ajankohtina.

Työ tehdään akryylivärein taulupohjalle tai pahvipohjalle. Teoksen voi halutessaan kehystää.

Kurssin maalausosuus on 2 x 2-3 tuntia. Lisäksi kurssiin kuuluu 30 minuutin alkuohjaus ja suunnittelu.
Hintatiedot tulevat myöhemmin.

Kursseja on sekä arkena että viikonloppuina.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä.