Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TULEVAT NÄYTTELYT

Seuraava näyttely -SlowArt- Vantaalla Galleria K, avajaiset 30.9.2020

 Kodin turva, kierrätystaideteos

Dash to dash, Salzburg, Itävalta 11.9.-22.10.2020

 Strawberry field, akvarelli

Tulevat

2020, Dash to dash, Salzburg, Itävalta

2020, Slow Art / Cered-Vantaa, Galleria K, Vantaa

11 / 2020, Gustevelund, Tuusula

VIIMEISIMMÄT

 

Harjoitus – Exercise -näyttely koostuu kevään ja kesän aikana Pekka Halosen Akatemiassa tehdyistä harjoitustöistä. Näyttelyn piti koostua vain näiden syksyn näyttötilaisuuteen tulevien töiden katselmuksesta, mutta mukana on myös muita töitäni.

Harjoitus on ollut itselleni matkaamista taiteellisen työskentelyni kipupisteisiin. Kellonaikoihin sidottu luova tekeminen ei ole helppoa, sen ainakin olen oppinut. Kun työskentely tapahtuu opettajan johdolla, opettajan aiheista ja tiettyinä kellonaikoina niin silloin on saatava jotain aikaan. Ja kyllähän se onnistuukin kun vaan alkaa tekemään.

 

Oma työskentelyni on ollut enemmän nopeita vetoja, intuitiivista maalausta ja monen kerroksen tekniikkaa hyödyntävä….nyt on opittu tekemään hitaammin ja tutkiskelemalla. Hienoa on ollut huomata, että olen kehittynyt tällä saralla. Silti on myös rentouttavaa tehdä aina välillä impressiivis-tyylistä maalausta, jossa sivellin saa tanssia taulun pinnalla vapaammin.

Näyttely on avoinna vain muutamana päivänä, muina päivinä joustavasti sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä, mikäli aukioloaikojen puitteissa et pääse paikalle. Sovitaan Sinulle sopiva aika.