Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Here you can read about my working methods in finnish. Please visit the portfolio for artwork. If you want some information please contact me and I'll explain this in english.

 

Työskentelyni on innostavaa ja olen hyvin impulsiivinen. Teoksilla on usein lähtökohta, joka antaa sille alun ja idean, mutta työn edetessä, intuitio, mieliala ja kokonaisharmonia määräävät miten työssä edetään.

Akryyli tekotapana on uusin tuttavauus. Vuonna 2017 uuden kuvataidekurssin innoittamana löysin tavan tehdä värikylläisiä ja raikkaita akryyliteoksia. Näissä töissä näkyy elämän ilo ja uudesti löytynyt into taiteen tekemistä kohtaan.

Työskentelen nykyisin pääasiassa akryylillä, mutta käytän sitä monella eri tapaa. Teokseni eivät ole 'kuin yhdestä puusta'.
Kuvailen tyyliäni semi-abstaktiksi, eli saatan tehdä jotain kuvaavaa, mutta sitä ei ole tehty valokuvamaisesti vaan suurpiirteisesti. Pieniä siveltimiä en käytä juuri lainkaan. Sormet ja erilaiset esineet toimivat usein siveltiminä. Kerrostan töitä, alta voi kuultaa läpi työn edellinen vaihe tai sieltä voi näkyä jokin pintastruktuuri.

Grafiikassa käytän paljon luonnosta löytyneitä esineitä ja kasveja. Näiden kauneus ja monimuotoisuus näkyvät lopputuloksessa pieninä yksityiskohtina. Monet teokset ovat monotypioita eli yksittäisvedoksia.

Akvarellit muodostuvat värien leikeistä ja useissa teoksissa värien toisiinsa kuroutuvat pinnat tekevät niistä mielenkiintoisia. Monessa teoksessa näkyy myös kaupunkinäkymiä ja ihmisiä kiiruhtamassa paikasta toiseen tai omissa askareissaan. Luonto on vahvasti läsnä myös akvarellitöissä.

"Värimaailma teoksissani on laaja mutta aina on tärkeää löytää harmoninen kokonaisuus. Mielivärejäni ovat murretut ja maanläheiset värit. Akryylien myötä olen löytänyt uusia innostavia ja voimakkaita värejä elämääni."