Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kansainvälistä yhteistyötä

Lisätty 21.04.2019

Viimepäivien aikana ollaan aktiivisesti tehty seuraavaa tapahtumaa. Kansainvälisiä vieraita tulossa euroopasta. Saamme Vantaalle vierailevia taiteilijoita Unkarista, Puolasta ja Tsekeistä. Heitä on kuusi ja meitä 6-8 taiteilijaa.

Tapahtuman johtavana ajatuksena on Slow Art. Aihe itselle tuntematon, mutta pienen googlailun jälkeen tätähän minä jo monelta osin toteutan. Kestävä kehitys, suvaitsevaisuus, uusiomateriaalit, kierrätys. Mikä tässä on uutta niin esimerkiksi taiteen katsominen hitaasti. Että tutkisi vaikka näyttelystä joitain teoksia tarkemmin sen sijaan, että katsoo pikajuoksulla koko näyttelyn. Ajatuksena ehkä voisi toimia, mutta jotenkin haluaisi nähdä koko näyttelykokonaisuuden. Tätä pitää vielä ajatella ja kehittää.

Cered Symposium on Vantaan taiteilijaseuran yhteistyökuvion nimi. Pidämme viikon sympsiumin taiteilijatalo Gjutarsissa Vantaan Tikkurilassa (Vanha kuninkaalantie 6). Näyttely toteutuneista teoksista samassa paikassa la 4.5. klo 13->

Ilta voi vierähtää pitkällekin, riippuu vähän ilmastakin, mutta kannattaa piipahtaa päivällä tai vaikka illemmalla.

Itselläni on aika selvä käsitys siitä, millaista teosta lähden toteuttamaan. Työn kulkua voi seurata instassa ja/tai facessa. Linkit sivuille löytyvät Ota yhteyttä -sivuilta.

Nyt lähden nauttimaan kauniista pääsiäisviikonlopusta ulos haravan varteen. Nähdään Gjutarsissa!